Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Candyshop XXL - X-Mas Masquerade Ball - 18 December 2018

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Candyshop XXL - X-Mas Masquerade Ball

Candyshop XXL - X-Mas Masquerade Ball

foto

Snoeperds, Club Vie gaat dit jaar all the way en openen op woensdag 26 december de deuren van Club Vie Rotterdam wagenwijd voor een sensationeel spektakelstuk: Candyshop XXL ‘X-MAS MASQUERADE BALL’! Bereid je voor op het jaarlijkse en altijd dik uitverkochte Masquerade Ball Special en beleef de avond van je leven. 

Verwacht een gemaskerd bal zoals je deze nog niet eerder hebt meegemaakt! Na onvergetelijke edities met dj’s en artiesten als Broederliefde, Dyna, Sevn Alias tot SFB, SBMG en Lil Kleine mag je ook nu verwachten dat ze gruwelijk zullen uitpakken!! Niet alleen een mierzoete line-up, zoals je van Club Vie gewend bent, maar ook entertainment van de bovenste plank, fantastisch decor en aankleding, beleving, Good Vibes Only en onvoorwaardelijke liefde tijdens deze liefdevolle feestdagen.

Beleef de avond van je leven in een club vol lekkers, (eye)candy en voor ieder wat wils. Bergen met snoep, overheerlijke shotjes en gratis goodies. De candygirls en candymen zullen voor je klaar staan en ervoor zorgen dat het jou aan niets ontbreekt. 

Meer informatie vindt je hier

Bron: clubvie