Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Welcome to the Jungle in Fun4Two - 21 Februari 2018

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856

Welcome to the Jungle in Fun4Two

foto

Op 21 april vindt 'Welcome to the Jungle' plaats in Fun4Two. Een meeslepende dance happening waar de mooiste mensen uit binnen en buitenland samen komen voor een zinderende avond.

Beroemd om zijn partysfeer en unieke entourage, is dit feest gevestigd in de schoonheid van Moordrecht en bekend in Nederland en Europa als de nr.1 swingersclub. Het feest staat in het thema van de Afrikaanse jungle. Stel je voor hoe de jungle er s ´nachts in de Fun uitziet, terwijl je luistert naar de beste Dj´s, die je laten genieten van supergave muziek.

Line-up
DJ'S: Tony da Groove - Cor Forman - Santito - Ruben Vitalis - Erik van Kleef - Pascal D - John D.

Dresscode
Dames: Alle kleding in Animal print, Camouflage, Tarzan & Jane outfit (men mag de prints overal in laten terugkomen: jurkjes, broekjes, rokjes, sjaals, accessoires en zelfs in je schoenen).
Heren: De dresscode is (African) Casual. Denk bijvoorbeeld aan alle kleding in Animal skin/print, Camouflage & Tarzan & Jane outfit en stoere korte of lange legerbroeken in de kleuren groen & kaki,of stoere underwear.

Meer informatie vindt je hier

Bron: Fun4Two