Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Duitse techno rave in militaire bunker - 12 Juli 2018

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Duitse techno rave in militaire bunker

Duitse techno rave in militaire bunker

foto

De Duitse techno rave die zal worden gehouden in een niet meer gebruikte militaire bunker deze zomer is uitgebreid tot een 79 uur durig evenement.

Het evenement, Her Damit, zou zijn vierde editie houden tussen 1 en 3 juni in de voormalige militaire voorpost van Freudenberg, maar die data werden uitgesteld vanwege het risico op bosbranden in de bredere regio Brandenburg. De nieuwe data zijn 7 - 10 september.

Organisatoren hebben ook een uitgebreid programma aangekondigd, wat betekent dat het feest nu meer dan drie dagen duurt. De locatie blijft ongewijzigd, evenals het merendeel van de line-up, waaronder Shed, Shifted, Norman Nodge, Roi Perez, Roman Flügel, Eris Drew, DJ Boring, I Hate Models en Italojohnson.

Gezien de solide techno soundtrack die geboden wordt, is de locatie volkomen logisch, hoewel Her Damit niet het enige festival is dat dit soort instellingen gebruikt - 5001, dat volgende maand wordt gehouden, en Solid-Grounded van eind juni, beide ook worden gehouden in oude legercomplexen op het platteland in de buurt van Berlijn.

Bezoek de officiële website voor meer informatie over Her Damit.

Bron: DJ Mag