Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Politie niet aanwezig op Decibel Outdoor - 16 Augustus 2018

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Politie niet aanwezig op Decibel Outdoor

Politie niet aanwezig op Decibel Outdoor

foto

Vanwege een staking zal de politie komend weekend niet aanwezig zijn op Decibel Outdoor. De staking word gehouden vanwege de hoge werkdruk.

De werkdruk ligt tegenwoordig veel te hoog. “Dit jaar waren er al meer dan 1000 evenementen, waardoor agenten niet meer in de wijken te vinden zijn maar op een festival. Dit kunnen wij niet meer behappen”, aldus de politie.

Het komende weekend gaat de staking #nuldecibel van start, wat betekend dat er tijdens het driedaagse festival geen boetes worden uitgedeeld voor foutparkeren of het in bezit hebben van drugs. Alleen meldingen met hoge prioriteit waaronder verstoren van de openbare orde komt de politie in actie. De beveiligers van Decibel Outdoor zijn wel gewoon van de partij.

Bron
Hard News

Bron: Hard News