Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Jeff Mills brengt soundtrack Metropolis live ten gehore - 22 Januari 2018

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Jeff Mills brengt soundtrack Metropolis live ten gehore

Jeff Mills brengt soundtrack Metropolis live ten gehore

foto

De Amerikaanse Techno DJ Jeff  Mills komt 8 februari naar Rotterdam. Mills voorziet de filmklassieker Metropolis van regisseur Fritz Lang live van een soundtrack. Dat maakte bioscoop Kino zondag bekend.

Metropolis van de Duitse regisseur Fritz Lang geldt als de eerste sciencefictionfilm uit de geschiedenis. Het was met een budget van 5 miljoen mark de duurste film die in de jaren twintig van de vorige eeuw werd geproduceerd.

Metropolis verhaalt over een futuristische stad in het jaar 2026; de wereld is opgedeeld in "denkers" die in luxe leven en "werkers" die in mijnen moeten zwoegen. De producenten vonden de film te lang, zodat hij in het buitenland in flink verkorte versies werd uitgebracht.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor dit eenmalige concert gaat woensdag van start. Kino organiseert het evenement samen met het festival Modular.

Bron: Nu.nl