Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Doornroosje krijgt 'nostalgisch XXlerator' van Matrixx over de vloer - 15 Januari 2018

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Doornroosje krijgt 'nostalgisch XXlerator' van Matrixx over de vloer

Doornroosje krijgt 'nostalgisch XXlerator' van Matrixx over de vloer

foto

Op 12 april zal dancefeestorganisatie Matrixx Events voor het eerst met de bekende XXLerator neerstrijken in Doornroosje. Mocht dat goed lopen, dan zijn er plannen om drie of vier keer per jaar in het zalencomplex in Nijmegen een feest te organiseren. 

Liefhebbers van de hardstylescène kennen XXLerator absoluut.  Tot de sluiting van club The Matrixx aan de Wijchenseweg - eind 2014 - waren er maandelijkse feesten, die vrijwel altijd uitverkocht waren. De gelijknamige dancefeestorganisatie Matrixx Events heeft XXlerator in 2015 en 2016 vier keer in de Kube - de grootste voormalige Honighal - gehouden. ,,Maar daar kunnen we niet meer aan de geluidsnormen voldoen", zegt directeur David Brons van Matrixx Events. ,,Terwijl er wel een grote achterban is die vraagt om nieuwe XXleratorfeesten. Want ook de vier feesten bij de Honig waren met 2.500 bezoekers steeds uitverkocht."

Brons is om die reden op zoek gegaan naar nieuwe locaties, en kwam zodoende uit bij Doornroosje. "En die willen graag faciliteren, ook als een soort 'culturele verantwoordelijkheid' omdat er zoveel vraag naar is onder jonge liefhebbers."  Brons is blij dat na het sluiting van Club Matrixx in de stad Nijmegen weer een vaste locatie voor XXlerator is gevonden. ,,Dat heeft toch iets bijzonders, stukje nostalgie." 

Bron: AD.nl