Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Kinky on the beach wijzigt party locatie - 24 April 2019

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Kinky on the beach wijzigt party locatie

Kinky on the beach wijzigt party locatie

foto

Vanaf de volgende editie van Kinky On The Beach vs Love Kinky op 8 juni zal op een nieuwe locatie plaatsvinden, The BOX in Amsterdam.

"We gaan er alles aan doen om het feest hetzelfde te maken zoals jullie van ons gewend zijn. Met laser, led schermen, maar ook de grote lockers!! Graag nemen we jullie mee om dit avontuur aan te gaan, en om de sfeer weer op het hoogste niveau te brengen.Samen met jullie", aldus Kinky on the Beach.

De line-up bestaat uit
- Mike S
- Ruben Vitalis
- Ed Mission
- Ko-c
- Miss J
- JJ
- MC. J

De kaart verkoop is weer gestart, ook voor de editie van 7 september.
Bestel je kaarten hier

Over de Box
"The Box is eens strakke, veelzijdige 'Black Box' evenementenlocatie voorzien van een uitgebreid licht-en geluidsysteem. Concerten, dance events, beurzen en presentaties komen in The Box perfect tot hun recht. Met meer dan 70 evenementen per jaar en circa 120.000 bezoekers is The Box één van de grootste evenementenlocaties van de Randstad. The Box is goed gelegen met Station Sloterdijk op steenworp afstand en in een bedrijventerrein met goede gratis parkeergelegenheid."

Bron: http://kinkyonthebeach.eu