Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
Happy easter
Erotisch

Op zoek naar de leukste plek voor een sexy Pasen?
Eitjes en lekkere konijntjes zoeken in de Fun4Two? Wie van jullie vindt het gouden ei...? Wie wint een gratis entree naar keuze?

Jullie weten de Fun zou de Fun niet zijn, als wij weer niet met een leuke actie komen! Ook dit jaar komen wij weer met een leuke actie! Zoek en gij zult vinden... Wij hebben in de gehele club eieren verstopt!!! Maar slechts 2 gouden eieren!!! Het stel dat een gouden ei vindt wint een gratis entree naar keuze! Zo zien jullie maar… Fun4Two heeft altijd verrassingen in petto.

Parenclubs genoeg zou je zeggen.... Dat klopt, maar er is maar één Fun4Two. De gezelligste en nr.1 Lifestyle club van Nederland. Je moet er een keer geweest zijn. Ieder jaar is het paasweekend een van de drukstbezochte weekenden van het jaar. Een ding staat vast, dat 1e Paasdag een bomvolle Fun zal opleveren!

Daarom adviseren wij jullie dan ook te reserveren voor deze 1e Paasdag.
Ieder jaar mogen wij veel super aantrekkelijke buitenlandse gasten begroeten die dit weekend komen genieten van de bekendste Swingers club in de wereld: Fun4Two! En wellicht willen jullie daar natuurlijk bij zijn! Wij gaan er natuurlijk weer een zeer speciale Paaszondag van maken. Met o.a. een fantastisch optreden van zangeres Saskia Soulful. In ons restaurant is door onze Chef kok weer een fantastisch Paasmenu voor jullie bereid, top entertainment en mega-swingende muziek.


Het wordt gewoon weer een fantastische avond. Acht uur lang All-Inclusive genieten van alles wat de Fun te bieden heeft. Zoals Sauna - Whirlpool & Tantra tempel en nog veel meer.

Entree voor stellen: € 125,- per stel All-Inclusive. 


Meer informatie zie Fun4Two

1e Paasdag 17:00 - 01:00 uur
2e Paasdag is de club gesloten!

Informatie
Naam evenement: Happy Easter
Organisator: Fun4Two
Club: Fun4Two
Datum / Tijd: 10 maanden geleden / 17:00 tot 01:00 / 2023-04-09 17:00:00
Locatie: Moordrecht
Deur prijs: € 125,00
Kaarten: Kaarten zijn verkrijgbaar bij Fun4Two
Minimum Leeftijd: 18
Reisplanner: Je komt het snelst op je bestemming met de 9292 App
Externe links: Facebook
Website