Swingers avond
Fun4Two, Moordrecht
Erotisch

Toegang voor Stellen, Single Ladies & Vriendinnen.

Een speciale avond met en speciaal randje.
Deze zaterdag zou wel eens een hele drukke zaterdag kunnen gaan worden. Nu zijn al onze zaterdagavonden natuurlijk druk, maar toch. Ze komen namelijk van heinde en ver, lekkere en mooie stellen uit binnen- en buitenland.
Een avondje uit naar Fun4Two is niet zomaar een avondje uit natuurlijk! Nee, dat is een avondje uit wat jullie nergens gaan kunnen vinden. Topmuziek * Topbediening van onze kanjers achter de bar * Top sfeer * Top entourage, eigenlijk is veel Top in de gezelligste Swingers club van Nederland. Dus neem je partner mee en kom genieten van een avond die jullie niet snel zullen vergeten.

Fun4Two is benaderd door BNN-VARA.
Voor BNNVARA wordt een integere, taboedoorbrekende documentaire gemaakt over de Swingers lifestyle en alle verschillende lagen hierbinnen.
Zonder sensatie, mét eerlijke verhalen. Maar zonder echte mensen kunnen ze geen taboes doorbreken.
Daarom komt er op zaterdag 25 november een kleine filmcrew van drie mensen een aantal koppels filmen tijdens hun bezoek aan de Fun4Two.
Je kunt hen herkennen aan de zwarte shirts waar 'filmcrew' op staat en hun lieve lach.

Geen zorgen! Dit is allemaal al besproken met deze koppels en ze zullen dan ook nóóit andere bezoekers zomaar in beeld brengen zonder toestemming, ze hebben respect voor ieders privacy! Er wordt daarnaast alleen gefilmd op afgesproken plekken, dit zullen we op locatie ook duidelijk aangeven zodat jullie verder heerlijk ongestoord van jullie avond kunnen genieten! 
Als je vragen hebt of eventueel wél in beeld zou willen, kun je dit altijd ter plekke aan hen of Bobby of Linda vragen of door alvast een mailtje te sturen naar: swingersdocumentary@gmail.com  of info@fun4two.nl

Meer informatie zie Fun4Two

Informatie
Naam evenement: Swingers avond
Organisator: Fun4Two
Club: Fun4Two
Datum / Tijd: 4 dagen geleden / 21:00 tot 04:00 / 2023-11-25 21:00:00
Locatie: Moordrecht
Deur prijs: NVT
Kaarten: Kaarten zijn verkrijgbaar bij Fun4Two
Minimum Leeftijd: 18
Reisplanner: Je komt het snelst op je bestemming met de 9292 App
Externe links: Facebook
Website