Valentijns weekend
Fun4Two
House, Trance

Het weekend van 14, 15 en 16 februari met in ons restaurant een Hollands -menu!

Valentijns weekend in Fun4Two! 3 Nights of Party in Moordrecht!
VRIJDAG 14 FEBRUARI '20 Valentijnsdag!
De start van een fantastisch weekend. De club geheel gehuld met ballonnen, liefdesharten, en natuurlijk roze champagne. Voor dit weekend is de dresscode (ROOD/ROZE) niet vereist, maar wij hopen “van harte” dat jullie Red & Sexy gekleed in de club verschijnen. Hoe meer rood, hoe mooier, hoe meer sexy, hoe beter! Laat jullie fantasie de vrije loop en laat jullie kleding liefde uitstralen. Verras ons en de andere gasten met je haar, kleding of lingerie...
Het thema is vanzelfsprekend Bi-Night op VALENTIJNSDAG!
Sommige zijn een heel klein beetje Bi-? Velen zijn gewoon Bi-? En misschien zijn jullie het wel hélemaal nie? Kom deze vrijdagavond naar onze Beetje Bi-night... Volgens vele stellen is dit de meeste geliefde avond voor de heren... stellen mogen namelijk op de 2e vrijdag van de maand een ‘’Beetje Bi-Night‘’ helemaal gratis een lekker vriendinnetje mee naar binnen nemen. Een hele avond plezier en wellicht seks met twee vrouwen, welke man droomt daar nou niet van... Een avondje met z’n drietjes Funnen voor de prijs van twee? Dat kan alleen in één van ’s werelds meest exclusieve clubs… Fun4Two! En... zoals op iedere Beetje Bi- Night vanavond ook weer zo’n gratis polsbandje om duidelijk te maken dat je een Beetje Bi contact niet uit de weg gaat.

Valentijnsdag (14 februari) is de dag om iets speciaals te doen voor je partner.
Valentijnsdag is natuurlijk het moment bij uitstek om jouw geliefde extra te verwennen of te verrassen met een romantisch cadeau. Maar wil je dit jaar iets origineels? Verras jouw Valentijn dan met een fantastische avond Fun4two en geniet samen van een romantisch Valentijnsdag

ZATERDAG 15 FEBRUARI '20 - RED & HOT BABES @ FUN’S VALENTINE PARTY!
De tweede dag van ons Valentijns weekend dus geheid een BOMVOLLE FUN! Veel gasten zullen ook deze avond Red & Sexy gekleed in de club verschijnen!

RED & HOT BABES ...? Jazeker, jullie lopen ze geheid tegen het lijf.....
Op deze speciale zaterdagavond in Fun4two vinden jullie niet alleen de mooiste en leukste, maar vooral de lekkerste stellen in de mooiste en leukste Swingersclub van Nederland. Geloof ons nou maar!! Het wordt weer een onvergetelijke zaterdagavond, met ongelofelijk veel leuke gasten, natuurlijk heerlijk eten bereid door onze chef kok, alle drankjes van het huis en niet vergeten super vette muziek! Oh ja, bijna vergeten .....Sauna, wellness, tantratempel en natuurlijk meer dan lekkere seks, dan kunnen jullie niet om Fun4Two heen. Zoek dan niet verder, want er is geen één club waar je zoveel waar krijgt voor je geld.
En niet vergeten he.... Want ook nu krijg jullie gewoon een stempel…

ZONDAG 16 FEBRUARI '20 - SWINGERS SUNDAY!
De perfecte avond voor stellen van 40 - 75 jaar ! Doe het nou... verras je Valentijn en bezorg hem of haar een fantastische zondag voor maar € 85,- per stel, All-Inclusive!
Rood-rosé en nog eens rood!!! Alweer de laatste dag van ons Valentijns weekend. Lekker genieten met z'n tweetjes, met natuurlijk óverheerlijk eten in ons restaurant, alle drankjes van het huis, leuke mensen om je heen, dansen & sjansen, lekker relaxen, of genieten van onze heerlijke wellness! Een tantra massage-tempel en de vele erotische ruimtes waar je met je partner of met anderen heerlijke kunt seksen.
We gooien er ook nog topartiest tegen aan. Dus zeg nou zelf, waar kan je nu beter naar toe op een zondagmiddag dan naar de Fun4two?

SWINGERS SUNDAY in Fun4Two staat garant voor een TOP avond uit voor een prijsje waar je uh tegen zegt.
Voor slechts € 85,- per stel ALL-INCLUSIVE kunnen jullie 7 uur lang genieten van alle faciliteiten die de club bied maar vooral met de leukste mensen om jullie heen.
01) Entreeprijs van € 85,- per stel All-inclusive
02) Geen inschrijfkosten van 20 euro voor nieuwe leden
03) Een gezellige swingersavond voor gelijkgestemden
04) Dresscode lingerie om 19:00
05) 100% seks garantie
06) Onbeperkt eten in ons Top restaurant
07) Alle drankjes van het huis
08) Dans & relaxte muziek
09) Heerlijk genieten van onze prachtige wellness zoals Sauna - Turks stoombad - Whirlpool Tantratempel
10) Op de laatste Zondagmiddag /-avond van de maand kunnen jullie ook nog genieten van onze huis zangeres Desiree.
11) Gewoon alles, een hele avond lang (7 uur Funnen) 16:00 - 23:00 uur)
*Let op! Niet geldig op feestdagen, poolparties & tuinfeesten!
Wie wil er nou niet gratis naar de Fun...... Simpel eigenlijk he.... elk bezoek een stempel…

Informatie
Naam evenement: Valentijns weekend
Organisator: Fun4Two
Club: Fun4Two
Datum / Tijd: 6 maanden geleden / 16:00 tot 00:00 / 2020-02-14 16:00:00
Locatie: Moordrecht
Deur prijs: NVT
Kaarten: Kaarten zijn verkrijgbaar bij Fun4Two
Minimum Leeftijd: 21
Reisplanner: Je komt het snelst op je bestemming met de 9292 App
Externe links: Facebook
Website