• Home
  • Events
  • Ardcore night vs gigolina's closingparty
Ardcore night vs gigolina's closingparty
Erotisch

DIT EVENT IS HELEMAAL VOLGEBOEKT!!

Het meest besproken, meest gewilde en meest actieve vrijdagavond thema in Fun4two. Ongetwijfeld hebben jullie er al over gehoord! Als jullie nou echt porno mee willen maken, dan is dit DE AVOND.
Nergens in Nederland gaan jullie zo een fantastische avond mee maken als in Fun4Two. Alle edities van HARDCORE NIGHT vs GIGOLINA'S zijn voortijdig volgeboekt.
De avond waar veel gasten naar uit kijken! En niet voor niks! Binnen no-time bomvol met gasten en een max leuke single heren die allemaal een avond mee maken, die ze niet snel zullen vergeten. De actie in de gehele club, de vonken springen er weer van af. Dit is nou een thema-avond waar seks heel veel seks gegarandeerd is. De ''gigolina's'' herkenbaar aan de leuke outfits en gouden strikjes, en geloof ons nou maar, ze gaan weer ongelofelijk te keer.
Er hebben ook weer nieuwe single ladies zich aangemeld voor dit thema feest, dus dat belooft wat.

HARDCORE NIGHT
HARDCORE NIGHT vs GIGOLINA'S wordt 4x per jaar door Fun4Two georganiseerd. Wanneer er 5 vrijdagen in de maand zitten, is de laatste vrijdag voortaan HARDCORE NIGHT!!
(S)expertNight gaat dan naar de vierde vrijdag van de maand. Omdat het een feestmaand is schuiven alle thema's een week op, en is de 1e vrijdag van de maand HARDCORE NIGHT vs GIGOLINA'S

HARDCORE NIGHT vs GIGOLINA'S exclusive SPECIAL EDITION is geen geschikte avond voor stellen die niet wensen dat er alleen gaande mannen aanwezig zijn. Wij adviseren jullie dan een van onze andere thema-avonden te bezoeken. Graag verzoeken wij jullie ook nog de huisregels door te nemen, dit om misverstanden te voorkomen, en je optimaal op de hoogte bent.Deze avond geeft toegang voor SINGLE MEN, SINGLE LADY'S en actieve STELLEN.

Net als op onze Gigolo Night zullen er op deze avonden nu vrouwelijke GIGOLO'S aanwezig zijn. Deze hebben zich bij Fun4Two aangemeld en gereserveerd.
De door ons genoemde GIGOLINA"S zijn indien gewenst, beschikbaar voor iedereen die deze avond gaat bezoeken. Dit natuurlijk met RESPECT!
Ook al willen de dames lekker worden aangepakt, ze willen natuurlijk wel met respect worden behandeld. Dit geldt uiteraard ook voor de overige gasten, iedereen wilt hetzelfde dus behandel elkaar respectvol.

Meer informatie zie Fun4Two

Informatie
Naam evenement: ARDCORE NIGHT vs GIGOLINA'S Closingparty
Organisator: Fun4Two
Club: Fun4Two
Datum / Tijd: 2 maanden geleden / 21:00 tot 03:00 / 2022-12-02 21:00:00
Locatie: Moordrecht
Deur prijs: NVT
Kaarten: Kaarten zijn verkrijgbaar bij Fun4Two
Minimum Leeftijd: 18
Reisplanner: Je komt het snelst op je bestemming met de 9292 App
Externe links: Facebook
Website