Soultrain
Disco * Danceclassics * Oldskool
Soul, Disco

Club Classic liefhebbers haal je dansschoenen maar alvast uit de kast, want de legendarische disco danceclassics avond is back: ‘SOULTRAIN’. 

 
Wie ow wie kent het niet? Sinds 1999 dé toonaangevende disco danceclassics avond van Nederland is terug van weggeweest en klaar voor een nieuw tijdperk.

Met veel enthousiasme presenteert Club Classic Events: ‘SOULTRAIN’!!

Zaterdag 27 oktober 2018 ben je van harte welkom in de mooie elegante locatie: Bells Club Amstelveen. Bells Club is een stijlvolle intieme exclusieve locatie gelegen naast het Amsterdamse Bos aan de Amsterdamseweg 497-A. Vanaf de ring A10 afslag S108 (Oud Zuid/Buitenveldert/Olympisch stadion) ben je binnen 5 minuten op de plaats van bestemming waar je gebruik kunt maken van voldoende gratis parkeergelegenheid. Bells Club heeft een beperkte bezoekerscapaciteit en is uitermate geschikt voor een intieme avond Soultrain Exclusive.

Soultrain is toegankelijk vanaf de leeftijd 25+ met als dresscode voor de avond: Classy. Wij behouden het recht om de toegang te weigeren als je niet gepast gekleed bent. Bij binnenkomst stellen wij een positieve en nette uitstraling op prijs. Houd er rekening mee dat, i.v.m. de beperkte bezoekerscapaciteit, wij aparte kaarten beschikbaar hebben gesteld voor zowel de Dames als de Heren om op de avond zorg te dragen voor de juiste balans tussen Dames & Heren.

Informatie
Naam evenement: Soultrain
Organisator: Soultrain
Club: Bells Club
Datum / Tijd: 2 jaren geleden / 23:00 tot 04:00 / 2018-10-27 23:00:00
Locatie: Amstelveen
Deur prijs: € 15,00
Kaarten: Kaarten zijn verkrijgbaar bij Soultrain
Minimum Leeftijd: 25
Reisplanner: Je komt het snelst op je bestemming met de 9292 App
Externe links: Facebook
Website
SMS code: SMS LP 29999 naar 7111 en win vrijkaarten.