Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Techno feest in historisch Spaans kasteel - 20 Juni 2018

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Techno feest in historisch Spaans kasteel

Techno feest in historisch Spaans kasteel

foto

Uit je dak gaan in een historisch kasteel? Dat kan deze zomer in de 1000 jaar oude kasteelruïne van Sohail in de stad Fuengirola in Andalusië, Spanje.

Vanaf 28 tot 30 september zal er het Techno festival Into The Valley plaatsvinden.

Het festival kondigde onlangs zijn eerste artiestenronde aan, 13 acts van in totaal 40, waaronder Peggy Gou, Amelie Lens, Omar-S, Acid Pauli, Young Marco en anderen.

Als de locatie van het festival, biedt het historische Castillo Sohail ruïnes aan het strand en een schilderachtig landschap in een afgelegen stadje aan de Middellandse Zeekust. Het kasteel organiseert de dagprogramma's over drie tentoongestelde podia, die elke dag van 12:00 tot 23:00 uur plaatsvinden.

Details over het nachtprogramma van het festival, dat zal worden gehouden in een industriële omgeving zal lopen van 23:00 tot 07:00 uur elke dag op een tot nu toe onaangekondigde locatie.

Deze zomer vinden ook een aantal andere festivals plaats op unieke lokaties zoals het Franse presidentiële paleis, een verlaten militaire basis in Nederland en een zonovergoten wijngaard diep in het zuiden van Frankrijk.

Voor meer informatie over en kaartjes voor het festival, bezoek de officiële website hier

Bron: DJ Mag