Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
NIeuwe DJ Game Fuser aangekondigd - 03 Maart 2020

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856

NIeuwe DJ Game Fuser aangekondigd

foto

Er is een nieuwe interactieve consolegame aangekondigd waarmee spelers een virtuele DJ kunnen worden. FUSER zal in het najaar worden uitgebracht door bedrijven voor de ontwikkeling van videogames, Harmonix en NCSOFT.

Met FUSER kunnen spelers de rol van DJ spelen en populaire nummers mixen voor punten om het publiek in beweging te krijgen. Aanbevolen wordt een single-player optie, freestyle en multiplayer-modes. Bij de lancering worden meer dan 100 gelicentieerde tracks opgenomen, waaronder ‘The Rockafeller Skank’ van Fat Boy Slim en ‘Don't Let Me Down’ van de Chainsmokers.

Een optie voor sociale media om mashups online te delen zal ook beschikbaar zijn voor spelers.

In een verklaring zei Steve Janiak, CEO van Harmonix: "Het is het opnemen en delen van video's van jou die meezingen met je favoriete liedjes, kijken naar je favoriete bands, spelen op festivals en het delen van hitmuziek met je vrienden. FUSER plaatst spelers in het middelpunt van dat alles door je enkele van de grootste hits te laten mixen en delen. ”

FUSER volgt andere hedendaagse games, zoals Grand Theft Auto V in hun integratie van elektronische muziek in de virtuele wereld en wordt dit najaar gelanceerd en zal beschikbaar zijn voor pc, PS4, Switch en Xbox One.

Bron: DJ Mag