Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Hardwell stopt met optreden - 18 September 2018

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856

Hardwell stopt met optreden

foto

Een van de beste DJ's ter wereld, onze eigen Hardwell, stopt voor onbepaalde tijd met toeren en het uitbrengen van nieuwe muziek. Wel maakt hij zijn ADE-optredens nog af. 

Hardwell werd tot twee maal toe verkozen tot beste dj ter wereld. Op Facebook maakte hij bekend dat hij er voorlopig mee stopt. Hij heeft tijd voor zichzelf nodig, schrijft hij in een Engelstalig bericht op het sociale medium. In het bericht schrijft de artiest, die eigenlijk Robbert van de Corput heet, dat hij als kind droomde van het leven dat hij nu leeft. Toch heeft hij zich door de jaren heen beter leren kennen en wilt hij meer tijd doorbrengen met zijn familie en vrienden. “Door 24 uur per dag Hardwell te zijn, blijft er te weinig energie, liefde, creativiteit en aandacht over voor mijn leven als een normaal persoon.”

Hij heeft nu dus besloten meer tijd vrij te maken “om zo helemaal bevrijd te zijn van doelen, interviews, release data en dergelijke”. Zijn carrière voelde te veel als een “eindeloze achtbaanrit”.  Hardwell schrijft nog wel door te willen gaan met het maken van muziek en zo “met zijn fans in verbinding te blijven”.

Bron: NRC