• Home
  • Nieuws
  • Mensen gaan langer uit en spenderen meer

Mensen gaan langer uit en spenderen meer

foto

Mensen uit het Verenigd Koninkrijk gaan meer uit, blijven langer uit en geven nu meer geld uit aan avondjes uit dan in de afgelopen drie jaar, zo blijkt uit het onderzoek van de meest recente Deltic Night Index.

2.300 mensen werden ondervraagd voor het driemaandelijkse onderzoek van Deltic, dat de rol onderzoekt die een avondje uit speelt in de hedendaagse samenleving, en de ondervraagden werden ondervraagd over verschillende soorten avondjes uit, waaronder uitstapjes naar de bioscoop, restaurants, pubs en nachtclubs.

Ondanks een stijging van 15,5% in de kosten van een avondje uit tussen januari en maart van dit jaar, in tegenstelling tot dezelfde periode van drie maanden in 2018, bevat het rapport details over uitgaven voor drankjes in clubs en bars, eten en geld besteed aan transport met meer dan 10%.

Een onderzoek heeft onlangs aangetoond dat meer dan 3,7 miljard Britten boven de 45 keer per week enthousiast worden, met een andere bevinding dat 69% van de mensen denkt dat je nooit te oud bent om te enthousiast te zijn.

De volledige rapportage over het onderzoek vind je hier


Bron: DJ Mag