Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Een week lang feesten op standfestival in Albanië - 14 Januari 2020

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Een week lang feesten op standfestival in Albanië

Een week lang feesten op standfestival in Albanië

foto

Het Kala Festival heeft de volledige line-up voor zijn festival 2020 gedeeld.

Terugkerend naar Dhërmi, loopt het festival van 10 tot 17 juni aan de Albanese Rivièra, met live optredens, uitgebreide sets en reguliere DJ-sets. Activiteiten en wellness-evenementen vinden ook plaats op de idyllische stranden, met yogalessen, gongbaden en strandmassages, evenals kajakken, waterfietsen en paddleboarding.

Live optredens in Kala worden verzorgd door Londen Afrobeat Collective, 808 State en Yu Su, Bufiman, RAMZi en ook Jocelyn Brown zal optreden.

Naast de live optredens en DJ-sets zijn er vier exclusieve vijf-uurs sets in Kala, met Detroit-legende Moodymann, Palms Trax, Young Marco en de eigen Joy Orbison van Londen, die in juni de dekken in handen nemen.

De in Canada geboren, Berlijnse Jayda G zal dit jaar ook optreden op de Kala-editie, naast Shanti Celeste en Peach, die B2B, Carista, DJ Python, Skee Mask en Roza Terenzi spelen. Antal, Marcellus Pittman en Optimo staan ​​ook op de factuur van 2020.

Meer informatie vind je hier

Bron: DJ Mag