Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Tomorrowland onthult volledige line-up voor 2019 festival - 17 Juni 2019

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Tomorrowland onthult volledige line-up voor 2019 festival

Tomorrowland onthult volledige line-up voor 2019 festival

foto

Tomorrowland heeft de volledige line-up laten weten voor zijn editie van 2019, die volgende maand plaats zal vinden in Boom, België.

Het festival viert zijn 15-jarig jubileum in twee weekenden, met 16 podia die worden georganiseerd door mensen als Anjunabeats, Crosstown Rebels, Diynamic en Monstercat.

Het Tomorrowland-hoofdpodium verwelkomt ook The Book Of Wisdom-thema, een van de meest iconische in de geschiedenis van het festival, met Armin van Buuren, Amelie Lens, Carl Cox, Don Diablo, Fisher, Oliver Heldens en Nervo die optreden in de twee weekends.

Deze definitieve line-up aankondiging volgt de eerder aangekondigde acts waaronder Adam Beyer en Charlotte de Witte, evenals Andhim, La Fleur en Paul Van Dyk.

Voor meer infi klik dan hier.

Bron: djmag.com