Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Bloomingdale Grand Closing 2019 - 09 September 2019

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856

Bloomingdale Grand Closing 2019

foto

𝗧𝗛𝗜𝗦 𝗦𝗨𝗠𝗠𝗘𝗥 𝗪𝗔𝗦 𝗠𝗔𝗚𝗜𝗖!

Terugkijkend op de zomer van 2019 zorgt direct voor een glimlach op je gezicht! Een hitterecord, samen met vrienden genieten op het strand en genoeg ‘cheers’ momenten maken dit memorabel! Gelukkig is er nog 1 datum om naar uit te kijken:  zondag 29 september! Dit is jouw laatste kans om dit jaar nog 1 keer bij Bloomingdale Beach binnen te stappen to have sun, beats and fun!

Dit jaar heeft Bloomingdale Beach gekozen om terug te gaan naar haar roots: house music en dat in combinatie met de vibe van het strand zorgt voor magie! De Grand Closing op zondagmiddag bij Bloomingdale Beach is voor velen een vaste prik in de agenda en niet voor niets 1 van de drukste edities van het seizoen. Dus haal nog 1 keer alles uit de kast om los te gaan op het strand!

De line up zal binnenkort bekend gemaakt worden op de website van Bloomingdale.


𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦

Haal vanaf nu jouw ROUND 1 TICKET voor maar €15,- (ex. fee) Ga daarom snel naar: www.bit.ly/BLMGRANDCLOSING en zorg dat jij je ticket binnen hebt voor de GRAND CLOSING!

ROUND 1 TICKETS          €15,- (ex. fee)

ROUND 2 TICKETS          €20,- (ex. fee)

GROUP TICKETS             €60,- (ex fee) – Ticket is geldig voor 4 personen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Event:    Bloomingdale Grand Closing 2019

Locatie:  Bloomingdale Beachclub

Adres:    Zeeweg 94, Overveen

Datum:   Zondag, 29 september 2019

Tijd:       17.00 – 00.00

Leeftijd:   18+

Bron: Bloomingdale