Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
ASIAN VIE Bunnies Gone White Edition - 14 Maart 2018

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • ASIAN VIE Bunnies Gone White Edition

ASIAN VIE Bunnies Gone White Edition

foto

Zondag 1 April is het zover! ASIAN VIE: BUNNIES GONE WHITE

Kom Pasen vieren op Zondag 1 April met de bunnies en Sense Angels!

Op deze spectaculaire avond zullen de bunnies rondhuppelen en zullen de Sense Angels rond zweven om de avond als nooit te vergeten maken. Geen zorgen om je kater want je hebt tweede paasdag om lekker bij te komen van deze geweldige avond!

Wat deze avond zo speciaal maakt is dat de WHITE dresscode aanwezig zal zijn. Dat betekent dat jij, de Sense Angels en de bunnies allemaal in het wit verschijnen.

Opgelet!

De dresscode is WHITE. Er wordt verwacht dat je minimaal een WIT BOVENSTUK draagt (shirt/top/trui/bikini).

Voor de PARTY POOPERS die toch in een andere kleur willen komen. Je kan alsnog komen wiebelen met de bunnies. Tickets voor het komen in kleur kosten echter 40 euro. (Geldt ook voor Gastenlijst/Fastlane en VIP!) Je krijgt een bandje als bewijs van betaling. Binnen geen bandje, maar wel in kleur? Dan moeten we je helaas verzoeken om weg te gaan.

Bron: clubvie