Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Techno Rave op verlaten militaire luchtmachtbasis deze zomer - 14 Juni 2018

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Techno Rave op verlaten militaire luchtmachtbasis deze zomer

Techno Rave op verlaten militaire luchtmachtbasis deze zomer

foto

Deze zomer zal er een techno rave plaatsvinden op een verlaten Nederlandse militaire vliegbasis.

Het eendaagse muziekfestival vindt plaats op 11 augustus en biedt een line-up gevuld met toptechno-talent zoals Derrick May, Robert Hood, Ben Sims, Avalon Emerson en nog veel meer.

Georganiseerd door langlopende techno-promotors Basic Grooves, bevindt ‘Onder De Radar’ zich op het terrein van een vervallen luchtmachtbasis in Enschede, Nederland.

Festivalgangers kunnen genieten van de beste dansmuziek van Europa in een van de vier arena's van de site, waaronder twee voormalige F-16-schuilplaatsen en een oude kazerne.

Gebouwd in 1931, is de ex-luchthaven buiten werking sinds het Nederlandse leger het gebruik ervan in december 2007 heeft gestaakt.

Het is het eerste evenement van deze soort dat op de locatie plaatsvindt - met de officiële titel Vliegveld Twenthe - en ook Steve Rachmad, Barnt, ROD en Dekmantel Soundsystem op de rekening.

Kaarten zijn hier verkrijgbaar en beginnen vanaf € 27,50 (£ 24,19) voor het pakket voor vroege vogels.

Bekijk de pittoreske locatie in de onderstaande video.

Bron: DJ Mag