Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Rotterdamse Club Vie sluit na 13 jaar haar deuren - 10 September 2019

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Rotterdamse Club Vie sluit na 13 jaar haar deuren

Rotterdamse Club Vie sluit na 13 jaar haar deuren

foto

Club Vie in Rotterdam sluit na 13 jaar definitief haar deuren. De discotheek onder de Willemsbrug gaat dicht per 1 oktober, zo staat op de Facebook-pagina van de club.

"We hebben er lang en goed over nagedacht en wij denken dat de periode die wij als club gehad hebben heel mooi en bijzonder lang is geweest." Club Vie is al 13 jaar een begrip in Rotterdam. "Vriendschappen zijn er ontstaan, liefdes opgebloeid en we hebben superveel mensen blij gemaakt. Daar zijn we super trots op."

Bezoekers reageren teleurgesteld op het bericht. "Erg jammer, maar een dapper besluit," schrijft iemand. Een ander voegt toe: "Super jammer! Bedankt voor alle topfeestjes!"

De club was een paar jaar geleden al even tijdelijk dicht op last van de gemeente, omdat er in de buurt meerdere ernstige zedendelicten waren gepleegd. De rechter bepaalde toen dat die beslissing onterecht was en Club Vie weer open mocht, omdat niet kon worden bewezen dat de incidenten in of vanuit de discotheek waren gepleegd.

Club Vie werd in datzelfde jaar uitgeroepen tot beste club van Nederland.



Bron: RTV Rijnmond