• Home
  • Nieuws
  • DJ competitie voor Tomorrowland winter-editie

DJ competitie voor Tomorrowland winter-editie

foto

Tomorrowland Winter biedt wedstrijdwinnaars de kans om een ​​set van een uur lang te spelen tijdens de editie van het festival.

Geïntroduceerd door RIFFX, een van de partners van het festival, moeten de deelnemers vóór 8 februari 2020 twee mixen leveren, naast een optionele live video van een set. Deelnemers kunnen ook vrienden en families laten stemmen op hun mixen wanneer de opnames openbaar gaan.

De RIFFX-website luidt: "De Tomorrowland Winter-jury kiest de vijf finalist-dj's uit alle deelnemers en, bij voorrang, uit de 25 die de meeste stemmen hebben behaald.

De DJ, die tijdens de beraadslaging van de jury de 1e plaats heeft behaald, zal worden uitgenodigd om op 17 maart om 19.00 uur Tomorrowland Winter te openen op het Garden of Madness-podium "

De nummer twee krijgt de gelegenheid om op het RIFFX-podium van het festival te spelen.

Het Winterfestival, dat plaatsvindt van 14 tot 21 maart in het Alpe d'Huez Grand Domaine Ski resort in de Franse Alpen, verwelkomt Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Armin van Buuren, Steve Aoki en meer gedurende de week.

Doe hier mee aan de wedstrijd.

Bron: DJ Mag